Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

Den lille takke-tale!

VelkomstPosted by Sydhavnsprinsessen Sat, January 26, 2008 15:17:09

Jeg synes sgu lige, det er på sin plads at sende en kæmpe tak ud til alle jer, der de sidste par dage har fået min mail-box til at eksplodere med søde ord og hilsener efter artiklen i "Sirene"...

For engangs skyld er der noget, som mit alter ego, Sydhavnsprinsessen, ikke umiddelbart formår at lave sjov, spas og svovlerier ud af, for jeg er vildt overvældet over og super glad for alle jeres søde mails!

Så jeg, Ann, har lige kapret tastaturet for en enkelt lille stund for at sende alle jer, der enten har fulgt mine svovlerier fra den dødssyge november-søndag i 2006 eller først er stødt til senere, en kæmpe tak, fordi I gider læse med.

I er blevet kastet rundt imellem mine forskellige blogs, indtil jeg slog mig ned her på min egen side, hvor gamle læsere er blevet og stadig bliver budt på "genudsendte" indlæg, i mit forsøg på at samle alle mine skriverier på ét sted, og tålmodigheden er stor! Tusind tak for det!

Statistikken bag mine nye gemakker her er ikke mindre overvældende! Den fortæller mig, at siden jeg slog dørene op herind til d. 31. oktober 2007, så har jeg haft over 18.000 visits og over 100.000 hits...Jamen, altså...hvad skal jeg sige?

Jeg kan ikke sige andet end det fattige ord tak. Tak for strømmen af søde og sjove mails, og tak for det liv og alle de gode grin (og DER er fanme mange!) I skaber i kommentarboksene!

Alt dette er måske (for nogen / for mange / for alle) en kende "cheesy" og en knivspids amerikansk at skrive, men ikke desto mindre, så mener jeg det, så "cheesy & american it must be"!

God lørdag derude! ;)

Ann

  • Comments(18)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Viksen Mon, January 28, 2008 22:29:41

Hmm... den hører jeg ellers i det aller hemmeligste ;o)) Jeg må lytte bedre...

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, January 28, 2008 22:14:01

TV2 radio.... ;)

Posted by Viksen Mon, January 28, 2008 22:09:59

Nej, den har jeg ikke hørt... hvilken station????

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, January 28, 2008 21:42:40

Viksen...har du hørt den radioreklame for en eller anden bil, noget med at slippe din indre drengerøv løs, hvor ord som "røv" i drengerøv og "bil" bliver sagt med en herre-bøvs?? HAHAHAHA er HELT flad af grin hver gang jeg hører den...selvom jeg AFSKYR reklamer! Men ovennævnte er lige i min ånd!

Posted by viksen Mon, January 28, 2008 21:38:00

uh uh... gør det, gør det endelig, jeg er også pjattet med prutter, min familie sidder stadig og glor på mig med stor undren, når den der leasy reklame med prutten kommer, og jeg flækker af grin, for gud ved hvilken gang, hahaha....

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, January 28, 2008 21:24:08

Viksen... bliver nødt til at lægge et indlæg om prutter ind, jeg skrev for lææææænge siden!!! Coming up! smiley

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, January 28, 2008 21:18:05

Viksen... det er sjovt med prutter! De ER bare lige sjove HVER gang! Bliver aldrig for gammel til at bryde sammen i latterkrampe over egen eller andres... :D Så primitivt er jeg indrettet!!!

Posted by viksen Mon, January 28, 2008 21:06:25

Ja, flid, fedt og snyd det er lige mig... Jeg husker tilbage til min barndom (igen min kære far) "Skal vi 2 lave fiduser? Jeg fiser og du snuser" engang vi var på mønt vaskeri der var godt fyldt op, holdt min mor døren for min far som slæbte vasketøjet, da han forlod etablissementet, slog han en ordentlig skid, så ruderne klirrede, far og jeg nærmest rullede rundt på vejen af grin, for hvem stod tilbage.... min mor helt rød i hoved, hahaha.... prut historier har vi masser af, hahahaha...

Posted by Hof Snogen Mon, January 28, 2008 06:53:27

Prinsesse, det kan du mene... Men så skulle du lugte den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by Sydhavnsprinsessen Sun, January 27, 2008 21:06:21

Viksen... GOOD one!! smiley

Posted by Sydhavnsprinsessen Sun, January 27, 2008 21:05:59

Hr. Pals... behøver ikke nogen til at trække min finger, for at komme af med det, jeg skal af med! HAHAHAHAHA

Posted by Hof Snogen Sun, January 27, 2008 20:11:55

Ha Ha Ha ja Vix der snød du røven for en skid........ Hø Hø Hø

Posted by Viksen Sun, January 27, 2008 20:07:24

Hahaha.... ja, en "prøv at træk i min finger" det er altid en vinder... og til ære for Prinsessen.... BØØØVVVVSSSSS... frem med noderne, svinet vil synge ;o)))))

Posted by Hof Snogen Sun, January 27, 2008 17:54:20

Ej bruger du også den berømte "prøv at træk i min finger" for så at slå en brand storms fis, og vælte sig rundt på gulvet af grin.... Se det er sq rigtig spas!! ;o)

Posted by Sydhavnsprinsessen Sun, January 27, 2008 15:07:11

SÅ SÅ SÅ I to... ikke alt det nejeri og bøjen i støvet! Det her er jo Sydhavnspaladset, IKKE Amalienborg!! *vælter af grin*

Her slår man en bøvs, efterfulgt af et latterbrøl (for det er lige sjovt HVER gang!) og et "Good one!" Det er LIGE mig!!! smiley

Posted by Viksen Sat, January 26, 2008 18:42:04

Du ka' altså også noget med ord Pals, jeg blir helt blød i knæeene..... ;O)) Og jeg kan kun gi dig ret!

Posted by Hof Snogen Sat, January 26, 2008 17:28:06

Kære Ann, Kære Sydhavnsprinsesse. Det er os der takker. Det er dig der sætter de store skibe i vandet, vi prøver blot med vores begrænset evner, til tider at trimme sejlene en smule, for at du kan opnå maksimal hastighed, på det store hav, nogle har valgt at kalde livet. Bøjer mig ydmy i støvet for dine præstationer, og ønsker det bedste.                                                                                                                                                                                                 Vix her vil jeg have lov til at citere Gasolin (fra tiden før Kim Larsen udviklet sig til en krukke) Jeg sir det bedste til mig og mine venner.  

Posted by Viksen Sat, January 26, 2008 16:29:48

Kære Prinsesse, om det er cheesy og amerikansk, ved jeg ikke, men jeg læser med stor glæde og iver, ALT hvad du har på tapetet, jeg kan kun tale for mig selv, men min hverdag er blevet en hel del sjover, siden Pals sendte mig dit link, (Mange tak for det Pals), ikke fordi den ellers er kedelig, men man siger ikke nej til et godt grin, at stikke næsen her (din blog) forbi, det er som at få en humør pille, både indlæg og kommentarer, så det er dig der skal ha' en stor tak. TAK!! Af hjertet tak *nejer dybt med stor respekt* Forsæt endelig det gode arbejde! ;o))))