Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

Statistik!!

VelkomstPosted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 17:50:15

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, bliver man ikke bare FANDENS træt i krydderen ved det blotte SYN af ordet "statistik"???!

Ikke desto mindre er jeg totalt statistik-fikseret i øjeblikket, og det omhandler jo selvfølgelig mine nye "Royale Gemakker" her!

Tallene, der er mere kedelige at se på end Marianne Jelved sådan på det visuelle plan, viser at 1030 har besøgt "Le Royal Residence" siden åbningen i torsdags, hvilket jo er HELT vildt!!!

Jeg kom dog først i tanke om at tilmelde mig Chart.dk igår... JAAAAAAA, jeg er en åndsbolle-amatør, for fanden da også...og sgu! og ergo viser den ny-tilføjede Chart-Counter på forsiden kun 164 hits ved sidste check-up, fordi den kun har fået lov til at tælle hits fra igår aftes af!

Statistikker er muligvis røvsyge, men min website-statistik har været en rigtig god pejlevogn for mig! For der er DENONDELYNME noget, SydhavnsPrinsessen lige skal vende sig til her på siden, og det er, at alt det gak og gøgl og sjov og spas, min kommentarboks på tv2- og Urbanbloggen altid har været stuvende fuld af, ikke liiiiiiiiige helt er fuldt med herover!

Det kan jeg sgu nok heller ikke forvente, og det kan selvfølgelig også være det kommer på et tidspunkt, men netop DERFOR er statistikken "superb" at studere, for det myldrer jo med folk herinde på siden, som fluer om en hundelort! (bare uden stanken!) smiley Og det er jo superfedt!!!

Nu du er her, så kan jeg da også lige opdatere dig i projekt "blog-udgivelse i bogform"!

Status er, at Politikens Forlag, som er det eneste forlag, jeg indtil videre har forsøgt at bejle til, var FULDKOMMEN uimodtagelige overfor min ellers uimodståelige charme! Forstå det, hvem er der kan! (HA!)

Efter 3 ugers pinefuld ventetid, var deres endelige svar at: "Efter tidligere blog-udgivelser, som var spændende og lærerige oplevelser, er vi her på forlaget blevet enige om, at blog's skal være på nettet, hvor de hører til", med en afsluttende "held og lykke hos andre forlag" i røven af ovenstående...

SÅ LANGT, SÅ GODT!

Jeg undlod at svare: "Sig mig engang, er I KLAR over, hvem I afviser?! JEG FORLANGER AT TALE MED JERES OVERORDNEDE, OG DET KAN FANME KUN GÅ FOR LANGSOMT!"

Fordi jeg er FULDKOMMEN 3 X C (Cool, Calm & Collected) For det fedeste ved det hele er, at bog-idéen, for mig, blot ER og bliver en sjov idé, der kunne være helvedes funny at føre ud i livet, men sker det ikke, er det ikke en livslang drøm, der brister for mig! og så ER der jo andre forlag i lille Danmark at henvende sig til, men jeg tager det HELT roligt!!

(Hvilket jo er mit kendetegn! HAAHAHAHAHAHAA!!!)

...og den sidste sætning dér, lader vi stå lidt! smiley

  • Comments(18)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, November 28, 2007 21:22:23

Glostrupdronningen... Det var du FANNERME også længe om!!! altså lang tid om at fedte herind forbi og lægge en besked!!! smiley

Politiken har på sin vis ret... men MIN blog er jo VÆÆÆÆÆÆSENTLIG anderledes!!! HAHAHAHA Den skal være en del af næste års julehandel!!!! smiley (måske) *fnis*

Posted by Glostrupdronningen Fri, November 23, 2007 10:00:42

Må hellere skrive en kommentar - *fniiis* Skal nok blive bedre til det - men vaner er svære at bryde - har lige læst lidt psyko - man skal først lave en ny sti med tankerændringer op til hjernen - og det tager tid!! Så har man til gengæld også en god ny vane.........

Og kommentere: De har jo egentligt ret på Politikken - blog hører til på nettet .

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 20:34:04

IH DOG, Pelle-drengen er på besøg! *stående ovation*

TÆNKTE nok, at det ikke var længe, jeg kunne narre alle med min påståede 3 X C!!!

:D

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 20:31:42

det lyder meget rigtigt! :D

Derfor valgte jeg ikke den retning! HADER kaffe!!! :D

Posted by Pelle Tue, November 06, 2007 20:27:13

Uha, en prinsesse i nød - det kan vi jo ikke have... ergo: Pelle to the rescue (eller noget) (desuden er det dejlig let at lege helt, når alt der skal til er en kommentar).

Men nu blev jeg jo faktisk også klogere... jeg troede jo fx at din 3 x C nærmere stod for Cool, Cute & Crazy... eller måske de i virkeligheden burde erstattes af 3 X K ? (Kold, Kongelig og Kugleskør)

Anyway - emigrer nu ikke helt herover, vel?

Posted by Sååååny Tue, November 06, 2007 20:17:21

hvad er det man siger: drikker kaffe for hyggens skyld og får et godt grin via et kig på lønsedlen...:D thats it...men måsker er det bare mig der har misforstået noget;D

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 20:12:32

Sonny... NÅ! Hvad fanden får I så tiden til at gå med??! :D

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 20:11:08

Lotte... Måske lykkedes det en dag! og hvis ikke... så er mine ord jo lige her! :D

Posted by Sååååny Tue, November 06, 2007 20:09:20

Søøøøøøøøøde Ann..jeg må desværre skuffe dig mht den lilla ble. Det er vist kun på økologisk Ø-lejr et eller andet sted i jylland man kan opleve fortidens levn fra 70´er pædagogikken....Men når der en dag dukker "royale" efterkommere opdager du det sikkert...og nej: vi passer ikke katte.... (tretitvå)

Posted by Lotte Tue, November 06, 2007 19:38:12

De ved jo ikke hvad de går glip af, de fjolser!

De ved jo ikke hvor mange vi er, der gerne vil købe bogen. Deres tab! :o)

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 19:29:13

Nååå...du har vel også nogen bøger, der skal læses og en lilla ble, der skal bindes om låget, har du ikke?! HAHAHAHAHA

Posted by Såååny Tue, November 06, 2007 19:11:23

Ja, her kan man ikke blackliste:) HA HAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAAAA

Men kan evt sætte plakater op i sydhavnen med dit billede og nogle meget store tal der reprænsentere den alder du nu engang har:) Men det skal lige overvejes.......:)

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 19:05:07

Hvor fanden er den der "ignore"-knap henne??! :D

Posted by Sååååny Tue, November 06, 2007 18:54:54

.....N E X T:

3 3....treogtredive tic toc tic toc tic toc:)

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 18:51:12

DELETE! DELETE! DELETE THAT MESSAGE!!

TREDIVE ÅR!! Tredive år HVERT år fra nu af!!!! :D

Posted by Sååååny Tue, November 06, 2007 18:47:21

Nej det er ikke lige sådan når du vælger at "flytte" hjemmefra...Og står pludselig på egne ben;) 32 år gammel! TOOGTREDIVE ÅR:) skal nok støøte dig heeeeeeeeeeelt vildt:)

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 06, 2007 18:43:16

Søwni-bøj... neeeeeeeeej, ikke på DEN måde... der ER jo bare ikke det samme liv her, som ovre i tv2-bloggen, og det skal jeg da lige vænne mig til! ;)

Men de tørre tal viser jo, at jeg ikke er alene herinde... *spooky* hahaha

Posted by Sååååny Tue, November 06, 2007 18:26:54

NÅÅÅÅÅÅHHH LILLE PUS... mangler der kommentarer=) Mon ikke det lige pludselig eksploderer??? Det er jeg ikke et sekundt i tvivl om... Too bad med bogen, men det skal nok også komme, også selvom det ikke lige er en livslang drøm...MEN VI VIL HA EN BOG!!! (Råbt 4 gange højt med tilhørende klap)

:)