Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

I need my shiiiiiit!

svovlerierPosted by Sydhavnsprinsessen Tue, February 14, 2012 21:48:10

Nu ligger landet sådan, at jeg går med flytteplaner... ja, altså ikke MIG personligt, for fanden! NÆH NEJ kære læser, den dag jeg fraflytter Sydhavnen, bliver det kraftsparkemig i en etværelses med låg! (med mindre jeg får tilbudt udsigt til havet, Eiffel-tårnet eller George Clooney inden!)

(Mon man egentlig kan få en toværelses med låg? og spir? og øl-kælder? På den anden side... det er måske også lidt plads-frådseri. JEG kommer jo ikke til at opleve glæden ved den ekstra plads, når jeg endelig når dertil... måske FYLDER jeg en toværelses til den tid, hvem ved?! WELL... den tid den sorg!)

NÆÆÆÆÆH, ser I, Slotsforvaltningen har bestemt, at Blog-slottet trænger til en omfattende renovering SLASH make over. Noget med nye gardiner, back up, nogle koder, der skal skrives om og ikke mindst flytning til en surfer... (eller var det server?) som rent faktisk er fra dette århundrede.

Og dette skriver jeg, mens jeg forsøger at ligne en, der rent faktisk FORSTÅR det hun lige har skrevet, men mit tomme blik afslører, at jeg fatter HAT og bjælde! Hvad angår slots-lokaliteterne, så jeg er bare en papegøje, der gentager det, de kloge har sagt og nikker og spørger, hvor jeg skal skrive under!

Men jeg forstår VIGTIGHEDEN af, at en server er fra dette århundrede. (Mellem os, så forstår jeg faktisk på INGEN måde hvorfor, men jeg forstår, det er MUY importante… og DET er det vigtigste!)

Nå, men det er jo heldigt at slotsforvaltningen består af Kronprinsen, som er intet mindre end et IT-geni. Vi holdt planlægnings-møde forleden og jeg er i FULDkommen trygge hænder......HVIS det altså ikke lige var for en forvirret one.com-kundeservice-chat-konsulent-filejs, som Geniet kontaktede på mine vegne, for at få alle mine postede indlæg ud i samlet flok (dækket ind under, at jeg var helt vild efter en back up af mit shit)

Service-chat-seancen sluttede således:

Søges: Kompetent one.com-service-chat-support-starut, der har styr på det hele, og som siger: "Så gerne, her er en fil med dit shit! Ellers andet?", og så siger jeg et eller andet helt vildt friskt som "Can you FIL it?", hvorefter vi ping pong’er lidt comedy frem og tilbage, og griiiiiiner og griner, og så viser det sig, at han er helt uovertruffen lækker, og bare se mig IRL, fordi jeg virker så sød og sjov, og bjergtager ham med min usammenlignelige charme og personlighed, og så… *jorden kalder prinsessen* OKAY OKAY OKAY!!! Bare en der kan stikke mig den latterlige fil så!!!

Haves: Forvirret stodder/chat-robot (wtf is Nilkant?), der ikke ved, hvad dato det er! Idiot!

H-V-O-R-F-O-R kan det ikke bare være lige så nemt som at lave kontinuerligt overtræk på kontoen, at tælle til 2, at klø sig i røven?

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Betty Tue, February 21, 2012 17:01:00

Næ, mit var bare noget rimeligt banalt noget med oprettelse af mapper i outlook, med flere mailkonti tilføjet.

men prøv..
Mads chattede da i hvert fald dansk - eller noget der lignede (en del af det var rimeligt russisk for mig)

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, February 20, 2012 08:17:37

UUUUUH.... tror du virkelig??? Ham Mads lyder som en skøn fyr!!!

Skulle du også have back up af dit shiiiiiit, oder was?

Posted by Betty Sun, February 19, 2012 19:07:34

Jeg talte med Mads, på one.com - han har styr på dit shiiiiit (han havde i hvert fald styr på mit) så prøv at spørg efter ham.... således:

Nilkant: Hello this is Nilkant, how may I help you?
you: get Mads online please.. :)
Nilkant: ok
Nilkant: Please hold on while I check.

Posted by Sydhavnsprinsessen Fri, February 17, 2012 13:08:31

DET krydser jeg også fingre for... men det bliver nok bare ikke lige IMORGEN, det sker!!! smiley

Posted by Glostrupdronningen Fri, February 17, 2012 12:50:35

HI HI HI....... glæder mig til renoveringen - og de nye royale gemakker! *LOL*

Og krydser så sandelig fingre........ på at det nu også lykkes!