Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

Top 3: Latterligheder i uge 3

svovlerierPosted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 19, 2011 09:40:15

Min profeti om, at 2011 bliver latterlig, ser ud til at være godt i gang med at blive opfyldt! (og så kan vi så diskutere, om jeg har spåkone-evner, og bør overveje et karriereskift, eller om det er Dr. Phil’s visdomsord ”What you fear, you create”, der er gældende her… vi kan også lade vær’!)

Hvis uge 3 her er en indikator på, hvordan de kommende uger bliver, så ser det FANNERME godt ud for min forudsigelse. Måske jeg kan afløse ”John ser alt” i ugebladet Hjemmet? (Bortset fra, at jeg IKKE ønsker at se alt… som f.eks Villy Søvndal nøgen eller tv-programmer med Tina Lund, som efter eget udsagn er så heldig, stadig at have sit gode udseende… og DET er jo heldigt, når man lyder underfrankeret og højest sandsynligt lugter af hest!)

Top 3 over latterligheder i uge 3:

1) Har fundet Nutella i køkkenskabet, der er blevet for gammelt!!!

(Hvis man ikke bliver ked af det, når man læser den sætning, så er man et koldt og kynisk menneske! Det er jo ganske enkelt katastrofalt og fuldstændig UHØRT, at en sådan hændelse kan forekomme i Sydhavnspaladset, samtidig med at blomkål, broccoli og gulerødder ligger friskt og struttende og hoverende i køleskabet…)

Der bør, landet over, flages på halv resten af dagen! INTET mindre!

2) Har i morgen udsigt til IGEN at skulle ligge på en briks med 7 akupunktur-nåle i højre røvballe… og MULIGVIS et par bonus-nåle i låret også (er seriøst i tvivl om det er for at give mig følelsen tilbage i overlåret ELLER bare for at give mig følelsen af, at jeg får noget for pengene!!)

Hvorfor kan jeg ikke bare have ganske almindelige dårlige nerver på sådan et helt almindeligt overordnet generelt overført betydende plan? Hvorfor skal jeg partout have dårlige nerver i bogstaveligste forstand koncentreret i ”hvide måge”-området?? *indsæt himmelvendte øjne her*

3) Beautyboxen er blevet indlagt! *indsæt chok-musik her*

Efter i går at have hørt på øsens tørre hosten, der ikke rigtig førte til nogen form for fremdrift what so ever, måtte jeg kaste håndklædet i ringen og beklage min nød til Dansk Autohjælp.

Langhåret Ridder (Prøv at google Neil fra ”The Young Ones”, så har I ham!) med tophue og gul lastbil kom straks til undsætning, men opnåede kun at:

1. blæse 80 liter Pronto ned i motorrummet uden nogen synderlig effekt, samt

2. antænde Pronto og flambere det øverste af motoren med bemærkningen ”Nå, det KAN sgu brænde det lort! Har kun hørt om det… aldrig set det! Hahaha”

Jamen, det redder da VIRKELIG min dag (og spand), at det netop er undertegnede og min firhjulede darling, der kunne give dig denne førstegangs-oplevelse!!! *nifoldigt hurra og salut fra Batteri Sixtus til dig*

Summa Summarum:

Dansk Autohjælp viftede med hvidt viskestykke og opgav den Royale Karet som det værste fugt-tilfælde EVER (KLART at netop min slæde går over i historien, som den mest fugtige i verden!! *suk*) med bonus-bemærkningen ”Den hænger også lidt i bremsen!” (Don’t we all?”) og fem i luk måtte den bugseres på skadestuen, hvor den nu befinder sig og afventer dommen (og jeg afventer regningen… *indsæt hulk her*)

2011 bliver latterlig... trust me!

  • Comments(10)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by smitch Thu, November 17, 2011 03:55:16


nike free sko

Posted by Betty Tue, February 01, 2011 19:09:31

Jeg er i chok.... kan man komme til at grine hysterisk af det? (men indvendig græder mit hjerte over nutellaens grumme skæbne)

Posted by Sydhavnsprinsessen Sat, January 29, 2011 18:35:32

Som om JEG har det??!! :D

Posted by Raider_dk Fri, January 28, 2011 00:50:55

og kommer der ikke snart i lummert indlæg... har ikke selv noget liv ;o)

Posted by Raider_dk Fri, January 28, 2011 00:49:52

Nu ingen grund til at nedgøre mine læseevner.... Du havde så fint skrevet køkkenskab, men jeg læste det som køleskab.... my bad - Kan man blive forkølet på sine øjne.... eller skal man overveje at få en større skærm?

Posted by c.p Fri, January 21, 2011 11:56:08

Man kan jo få kæmpe Nutella glas syd for grænsen. Hvis en person skal gennem sådan et alene kan man jo ikke komme ud af hoveddøren til sidst..

Men, jeg føler med dig, og jeg har heller aldrig måtte lide den tort at skulle smide det ud.

Måske skulle du prøve at smøre det på bagdelen, det kan da være det hjælper. (Og hvis du allerede har prøvet så spar mig for de grafiske detaljer :-))

Bilen kunne vel også trænge til en omgang, hvem ved, måske kan Nutella brænde..

Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 19, 2011 20:26:28

Raider my friend... Der står KØKKENskab!!! Man kommer da ikke nutella i køøøøøleskabet!!!!! Tsk tsk tsk ;)

Posted by Raider_dk Wed, January 19, 2011 19:45:06

Hvem filan har puttet Nutella i køleskabet i første omgang... der hører det ikke hjemme!

Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 19, 2011 11:14:43

Nu er pointen jo, at Nutella ALDRIG NOGENSINDE FØR er nået at blive for gammelt i mit hjem....og jeg troede ALDRIG NOGENSINDE, at jeg skulle komme til at opleve det!

Eller Pointen er nok nærmere: Jeg har spist ALT for lidt Nutella... og det må der laves om på, så jeg ikke skal gennemleve ny traumatisk oplevelse, som det er, for mig, at skulle smide Nutella ud.... *hikster og tørre en lille tåre væk fra øjenkrogen*

Posted by Glostrupdronningen Wed, January 19, 2011 10:42:53

*Hvisker* jeg har da ofte smidt "gammel"Nutella ud..... desværre holder det ikke evigt!! ;O(

- og "velkommen i klubben" for gamle bilejere........ eller bilejere til gamle biler!! *LOL*