Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

Toilet-mysteriet!

svovlerierPosted by Sydhavnsprinsessen Mon, January 10, 2011 13:26:27

Hver eneste gang jeg har stået i kø til et toilet i enten shoppingcentre, biografer eller andre offentlige steder, så har jeg aldrig nogensinde forstået, hvorfor FANDEN kvinder er så lang tid om at gå på lokum!!! Der er sgu da ikke nogle kvinder, der har så langt røv-garn, at det skal sættes op i en fletning hver gang, for ikke at sovse det til...??!

Tis/tryk, tør, get out! Altså, hvor SVÆRT er det lige?

Jeg mener… hvad helvede er der at lave alene på et ucharmerende, dårligt belyst, nasset offentligt toilet uden spejl, hvor alle kan høre alt, og som jeg tydeligvis overhovedet ikke er indviet i, siden jeg bare kan gå ind, bestråle kummen og (afhængig af, hvor stramme bukser, jeg har på den pågældende dag) komme ud max et minut senere *TADAAAAAH* klar til håndvask! Hvor lang tid kan det da TA’?????

Jeg forstår det ikke!!!

Glostrupdronningen og undertegnede stod netop og vendte emnet, mens vi stod i en konstant voksende toiletkø på Fisketorvet i lørdags, og kom måske lidt nærmere et svar, efter at det endelig var blevet vores tur til at svinge røven i sædet…so to speak!

Dronningen blev først færdig, og jeg fik så (naturligvis) hånligt, og med slet skjult sarkasme, kastet sætningen ”Jeg FORSTÅR bare ikke det kan tage så lang tid!” lige i sylten, da jeg endelig kom ud!

Men det prellede af, for jeg havde set lyset, og forstod nu, hvad ÉN af grundene kunne være, nemlig:

Jeg kunne ikke finde enden på røvrullen!!!

Så sidder man (jeg) der, foroverbøjet med sine (mine) jeans nede om anklerne, med fødderne i ballerina-position helt oppe på tåneglene, for at intet skal røre gulvet, i et lille rum, som i forvejen lugter af muggen mormor-røv, og med en hånd længere oppe i en papir-tromle, end den hånd, Ole Henriksen permanent må have siddende, for altid at se så TOP happy ud, uret tikker og man (jeg) svinger og drejer rullen mere og mere febrilsk frem og tilbage, som var man deltager i freaking Lykkehjulet med udsigt til en plaid, hvis man finder den løse ende! OG MAN KAN BAAAAARE IKKE FINDE DET SKIDE ENDESTYKKE!!!

Til sidst kradser man så i ren frustration midt på den nedre del af rullen, der er synlig, til det ligner ”Origami gone seriously wrong”, og sidder så tilbage med sønder-flænset, dårligt to-lags røvrulle-konfetti (hvilket de næste 46 kvinder så OGSÅ vil få glæde af!)

Derfor var JEG lang tid om det!!! (og det er jo selvfølgelig en HELT lovlig og legal årsag/undskyldning)

Glostrupdronningen kunne derimod berette om et toilet med vindue og tilhørende kanal-udsigt, hvilket muligvis også kunne være en mulighed ud i toiletopholds-forlængelser, midt i udtømnings-processen… men altså for fanden…

Bliv nu bare FÆRDIGE på de lokummer, Do Your Thing God Damn It, så vi andre i køen kan komme til! Det er kraftedme da ikke for SJOV, vi hænger ud dér i lokums-odør’en og inhalerer ukendte ejeres metan-siverter, og hvor det udelukkende handler om, at komme så hurtigt ud som muligt igen!

Hvorfor er vi få kvinder, der har fattet det faktum?

Og hvis der er andre mulige årsager til, at kvinder er uliiiiiiiiiiiiiiiiideligt langsomme ud i toilet-besøg, så spyt dem ud i kommentar-boksen, for jeg VED, der må være meget mere gemt og endnu usagt i denne sag!

  • Comments(9)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 12, 2011 19:36:18

Frk-guldkorn.... aaaaaaaah.... lytte-finten!! DEN havde jeg ikke tænkt på! Tak for berigelsen! :D

Posted by Frk-Guldkorn Wed, January 12, 2011 17:29:05

Hmm du har aldrig været ude og handle med min mor og har haft brug for det aflåste breake et toiletbesøg giver? Derudover er det på trods af stanken, man som landmandstøs dog ikke ser som værende en kæmpe problem, nogle ret sjove samtaler man kan overhøre, og hvorfor dog så forlade tønden så de kan se man lytter? - for hvis man vasker hænder for længe begynder folk at kigge på om man har andre træk der tyder på sindssyge!

Men kan da godt se det ikke er så venligt overfor køen :)

Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 12, 2011 14:37:03

Pedro... Ooooh den eviggældende diskussion om toiletrullen skal hænge udad eller indad... men på omtalte toiletter har du som regel ikke valget, så det kan ikke være DET der tager tid! :D

Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 12, 2011 14:35:46

Superheltemor... Siden du siger tak, går jeg ud fra, at det var en god ting...at du næsten tissede altså! :D Så selv tak! smiley

Posted by Superheltemor.blogspot.com Tue, January 11, 2011 20:39:06

Det var så sjovt, at jeg næsten tissede. Tak

Posted by pedro Tue, January 11, 2011 11:41:27

så mangler der papir, eller det hænger med den forkerte side ud, det tager jp tid det hele

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, January 11, 2011 10:20:15

....og spørgsmålet om håndvask, er det et åbent spørgsmål til alle, eller et spørgsmål specifikt til mig???? :D

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, January 11, 2011 10:17:49

Aj, kommer du på usle tønder, at der er griflet alt muligt skummelt på væggene?! Pfeu teufel... så "fine" steder kommer jeg sandelig ikke! smiley

Posted by Glostrupdronningen Mon, January 10, 2011 14:55:12

HELT ENIG.... meeeen tænkte: Det må alligevel også tage nogen tid at kradse

små bitchede kommentarer vedr. sine veninder i 7b - eller ridse en rigtig dårlig kammerats telefonnummer, så det bliver offentligt.....

Jeg siger bare - brug det toilet til minimale fornødenheder - man skal da bare UD derfra.... det kan da være sundheds skadeligt at opholde sig lang tid der....

Næste debat indlæg: Hvornår vaskede du dine hænder?????