Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

DATING!

SinglePosted by Sydhavnsprinsessen Mon, November 12, 2007 23:16:41

HVOR LÆNGE SKAL JEG FORBLIVE SINGLE, GOD DAMN IT!?

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har en profil på en dating-side. Og jeg lægger heller ikke skjul på derinde, at jeg har svært ved at forestille mig, at det er i DET forum, jeg støver "My Almost Perfect Match" op. Men jeg kommer jo for FANDEN så lidt ud "hvor det sker" (hvor filen DET så end er!), at jeg føler, det er en dør, jeg ikke bør lukke helt, med mindre kloster-idéen skal gå i bragende opfyldelse!

Men altså... Selvom dating-siden sikkert er fyldt med masser af pragtfulde mænd, så VIRKER det bare ikke for mig!!

Dating-sites er ubamhjertige, og det er jeg for så vidt også derinde! Det visuelle hersker i HØJ grad i det univers. Også mere end, hvad godt er, men der ER jo for fanden ikke nogen god karma eller lækker live-personlighed at trække på i et visuelt og skriftligt forum...

Indrømmet, jeg er temmelig visuelt anlagt. Jeg skal fanme kunne lide, det jeg ser (OG tænde på det), og jeg er højest sandsynligt mere kræsen end, hvad nogen måske mener, jeg egentlig kan tillade mig at være! (men det kan sgu i sidste ende KUN blive mit eget problem!)

Men det visuelle alene vil selvfølgelig ALDRIG kunne få klaveret til at spille, og her løber jeg VIRKELIG panden kronisk mod en mur i det tisgule dating-land!

Jeg er utroligt stærk og knivskarp i skrift og tale, og jeg er så udpræget passioneret, hvad ord angår, at jeg SKAL møde en ligemand (eller meget gerne overmand) på det skriftlige (og verbale) punkt, for at min interesse for ALVOR kan vækkes til live, og jeg skal LIGE hilse at sige, at de mænd ikke hænger på træerne! (Højest sandsynligt fordi den type mænd ikke ville befinde sig i et forum som Dating.dk, om det så var det sidste mulige "option"! Jeg ved det ikke, men det er ét gæt!)

Og hvordan FANDEN forklarer man, uden at virke arrogant og for fuld af sin egen selvfedhed, at jeg, ud fra få modtagne linier, kan hejse "dur ikke"-flaget? Det får decideret mine øjne til at bløde, når jeg modtager mails fra mænd, der ikke har andet på hjerte end "Er jeg noget for dig?", "Du ser søøøø' ud!", bruger ordet "knus/knuz/knuzzer/kramz", "søtte/søde/zøde" eller hvad der ellers findes af freaking varianter i den retning indenfor det såkaldte cyber-sprog!

Jeg kan SLET ikke have det! Jeg får tics og spasmer og rødt udslæt!! Jeg skal (forhåbentligt engang) have en mand! En voksen mand! Og en voksen mand, der skal matche mig bare nogenlunde, kommunikerer ikke sådan. Den slags mand kommunikerer muligvis slet ikke i den slags fora, og så bider det hele sig i halen: Det er nok ikke i det univers, jeg møder min kommende "Partner in crime"!

overvejer at udforme følgende profiltekst:

"Ikke for at prale, men hvis sandheden virkelig skal frem, så kan jeg være:

Højtråbende, halvhysterisk, vulgær, topumulig, kompleks, havnearbejder-agtig, morgengrim, krævende, pinlig, belastende, stædig, dominerende, utålmodig, kontrær, distræt, kikset, kejtet, rodet, frembrusende, møgirriterende, temperamentsfuld…og lur mig, om der ikke også er et par dårlige sider gemt i pakken!

Kort sagt, her er ALLE muligheder for at få udfordret sin stress- og tålmodighedstærskel!"

...men overvejer endnu mere at lukke døren til det virtuelle dating-cirkus helt! Hvorfor optage en plads derinde, når jeg synes, det STINKER?! Jeg har hørt, at der er mangel på gammel-mø'er i klosteret! Måske er det i virkeligheden DER, jeg hører til!

JAJAJA, Søster Hildegard... jeg kommer nuuuu!!!

Blog Image

  • Comments(17)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, January 23, 2008 20:34:45

Vogter... HAHAHA smiley

Posted by Vogter Wed, January 23, 2008 19:56:35

Til det skrevet i kursisv har jeg kun et svar.. OVER KNEÆET! *G*

Posted by Brokkehoved Sun, November 25, 2007 03:13:51

Det er besværligt at ha en kæreste men alligevel savnes det af og til. Så længe tiden som single er mere tilfredsstillende end træls så er manglen til at overkomme :)

Posted by Desailly Wed, November 21, 2007 21:43:09

Sæt et mandligt fortegn på den profiltekst, så har du også en god beskrivelse af mig! *LOL* Jeg tror ikke på netdating! Livet skal leves "in person" og ikke via en skærm! Skærmen er til gengæld fandens god til underholdning! :-)

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 20, 2007 09:16:57

Heydo... Ja, det er da et gæt! og det er HELT tlilladt at gætte her! ;)

Posted by Heydo Mon, November 19, 2007 23:55:39

Hvis du stopper med at bruge ord og internettet som et skjold til at skjule din sårbarhed, kan det være... men igen det jo bare et gæt

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 13, 2007 16:22:00

Hej Hall... Der hærger jeg også, men heller ikke der med udpræget succes!!! hahaha

Og tak for tilbudet...pas på jeg ikke tager dig på ordet! ;)

Posted by Hall Tue, November 13, 2007 15:43:04

Elitedaters.dk

Det er et lidt mere kvalificeret publikum. Ellers så ringer du bare, så tager jeg dig med til grøn-koncert-frivillig komsammen.


Posted by Sonny Tue, November 13, 2007 11:52:25

Frk Kleenex...:)

Nej det er ikke et decideret problem at udseendet skal tænde...men i byen (eller hvor det måtte være)har du dog lige mulighed for at tale med vedkommende, også dømme ud fra det...det er unægteligt lidt sværere når man bare sidder og læser en tekst....men..du ved garanteret hvad jeg mener...ja, korte forhold er "lette" at få, men det er ikke at foretrække.. 3 år--...Hmm...så har jeg vidst ikke noget at pive over.....endnu:)

Posted by Mr. 2650 Tue, November 13, 2007 11:18:44

Dating profil:

Nu også med politisk tilhørsforhold.... :-)

Ja det blev man spurgt om engang på dating, da man fladt i snak med en pige som læste til lærer..

Hallo....come onnnnn... tænkte jeg bare

Er udseende, gensidig respekt, følelser ikke vigtigere...

Så slog jeg ellers mit raflebæger...fik desværre hverken Meier eller par 6 *ggg*

Men jeg slog mig selv ud af dating.dk.... dels fordi det er lettere at få et kongejob med dertilhørende løn i Kbh...og det koster tilmed penge at se andres profiler...

Gaaaabbbb... så satte jeg ellers bare maskineriet i *drive* og kom videre fra det univers....

Posted by Sydhavnsprinsessen Tue, November 13, 2007 11:13:37

Sonny...synes som sådan ikke, at det er et decideret problem, at der er fokus på udseendet, for der ER jo for fanden noget, der skal tænde en visuelt også! ;) Det fokus er jo ikke anderledes, end hvis man glor efter potentielle partnere i byen! og da mennesker heldigvis tænder på noget forskelligt, så skulle der i teorien være en (eller nogen stykker) til os alle sammen! hahaha Men selvfølgelig er det fokus alene ikke nok!!

hvor længe jeg har været single? Det kommer an på definitionen af at være single! ;) Det er 4 måneder siden, der sidst huserede en (kortvarigt spændende)mand i liv, men det er 3 år siden, jeg sidst var i et længere forhold...

Men altså... det er jo ikke specielt svært at finde noget kortsigtet og spændende... det er straks værre med at finde det længerevarende og ikke mindst GENSIDIGT interessante!!!

Posted by Sonny Tue, November 13, 2007 08:50:23

Må jeg lige ha lov at spørge HVOR længe du har været single???? :)

Posted by Sonny Tue, November 13, 2007 08:03:00

Det er ikke nemt hva´??? Har selv engang haft noget dating profil agtig, meeeeeen det (syntes jeg) holder ikke...som du selv skriver, så bliver der lidt for meget fokus på udseendet.....men det er jo lidt svært at danne sig et indtryk af en person ved at læse en eller anden tekst..... er ikke i tvivl om at dit mandlige modstykke er der et eller andet sted...Go jagt:)

Posted by Mr. 2650 Tue, November 13, 2007 01:08:41

DET KAN VÆRE AT INDLÆGGET KOMMER 2 GANGE...OG NEJ JEG ER IKKE DUM... MEN DE FAND...KODER MAN SKAL TYDE INDEN HALLØJET BLIVER SENDT.

DET JEG VILLE SKRIVE VAR:

Okay...grænsen er kropumulig... men der er en til og jeg vil bruge et gammelt udtryk fra 70´erne *strømpe*

En hystade-strømpe....

Kom gi´den gas gi´den hele armen på et stand-up...vel og mærke til den årlige tilbagevendende julefrokost.... den hvor hele firmaet er samlet og mændene iførst blinkende sne-huer og lyserøde slips går til bekendelser allerede under silden og de 4 snaps.

Stil dig op og sig

Jeg er mere end kropumulig, jeg har nået den magiske grænse.... der er helt sikkert nogen som bider på...og endda i første hug...

(PS: Stiletter og de skrå brædder=nej tak..pas på revnen.....i gulvet)

Posted by Sydhavnsprinsessen Mon, November 12, 2007 23:48:11

Mr. 2650 man... jeg ER kropumulig, jeg ved det!!!! *suk*

Posted by Mr. 2650 Mon, November 12, 2007 23:41:29

Hvorfor kun være irriterende.... når man med en lille bitte smule behændighed kan være.................TOTAL-KROP-UMULIG..... hehe

Griner indlæg....

Min mave gik i kramper og det gik så ud over *kassen*

Posted by unknown Mon, November 12, 2007 23:37:00

.........