Sydhavnsprinsessens svovlerier

Sydhavnsprinsessens svovlerier

Advarsel!

Afhængighed af denne blog KAN forekomme og forurenet sprogbrug VIL blive benyttet!

Somebody's watching me!!!

SinglePosted by Sydhavnsprinsessen Wed, February 13, 2008 09:46:25

Kender I fornemmelsen af at blive overvåget?
At nogen lurer på en?
Ovenstående er yderst velkendt her i Sydhavnspalæet!

Den følelse vågner jeg sådan set op med HVER morgen, hvor jeg tilsyneladende glor på en kyklop, LIGE inden jeg skriger:

”FLYT SÅ DEN MUGNE RØV FRA MIT FJÆS!!”

når et af de Royale Hofkræ, kærligt og summende, bakker deres et-øjede nougathul mod mit ansigt, som en del af deres faste godmorgen-ritual!

GODMORGEN PRINSESSE...
*DUP DUP* (lyden af nougathul mod mine kinder)
KLAR TIL AT MODTAGE EN HÅRBOLLE, NÅR JEG VENDER DEN ANDEN ENDE TIL?”

Great!!!

Hvor usandsynlig det end måtte lyde, så har jeg de sidste par år fået overbevist mig selv om, at et morgenkys af deres røv er bedre end ingen morgenkys overhovedet!
(HERRE JEMINI TIL SØS I SKUMSPRØJT OG STIV KULING, hvor har jeg bare været single for længe, når jeg kan skrive ovenstående!!)

Well, back to subject!

Blog Image

Da det sædvanlige morgenritual onsdag morgen var overstået, havde jeg dog STADIG fornemmelsen af overvågning, hvilket jeg tænkte så meget over, at jeg først fik mig snøvlet ud af døren klokken langt over otte!

(eller dvs...at påstå, at jeg er et tænkende væsen om morgenen, er måske liiiige at omgås sandheden lidt lemfældigt... Jeg er nok mere, I ved, ”håndsæbe på tandbørsten, tandpasta i håret inden jeg forsøger at føntørre garnet med stavblender”-typen!
Ergo, IKKE den længste ål i rusen!!!)

Men på SAMTLIGE 10 meter hen til bilen blev følelsen endnu mere intens, og jeg havde ikke mere end LIGE placeret Royal Røv i førersædet, før en STOR, MØRK SKYGGE tonede op på siden af stadigt stillestående øse!

*Afspil temaet fra ”Jaws” her*

Jeg rullede vinduet ned, og der stod han så, overskrævs på sin metalhest midt på stillevej, og viftede faretruende med noget stort og aflangt!

Pigernes ven, Hvidovre-løven fra TV2-bloggen!
HELE ugen har han (åbenbart) forsøgt at aflevere en stak Kleenex, som han mener, jeg kan få stor glæde af, så meget som jeg piver! (FNYS! Jeg piver altså ikke...jeg svovler!)
Og onsdag morgen lykkedes det ham så ENDELIG at overrække en måbende Sydhavnsprinsesse, ikke én, men hele TI pakker lommetørklæder (som altså IKKE er Kleenex, men ”lommeletter”!??!), igennem den nedrullede siderude!

Og så kan jeg kun gisne om, hvor han har stået på lur henne!!
Camperede han i Slotshaven natten over?
Eller måske i nabohaven?
Eller har han mon lejet sig ind i lejlighederne ovre på modsatte side?
Eller kom han op fra undergrunden, som en anden Teenage Mutant Ninja Turtle?
Synes kloakdækslet lå lidt skævt...

Så mange spørgsmål, så få svar. Men måske vi skal rette blikket mod hvidovre-løvenfor at få nogen konkrete svar på, hvad der gik forud for Surprise-happening’en på min egen hjemmebane!

Jeg vil dog gerne af hjertet takke ham!
Der er altid MASSER af SPASSERNARRØVE i trafikken på mine daglige ture mellem den velsignede Sydhavn og Hellerup, der forårsager hidsig og aggressiv vejrtrækning i beautyboxen, og som dermed får ruderne til at dugge (og ikke på den FEDE måde!), og så er en pakke "lommeletter" ret handy!!

  • Comments(10)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sydhavnsprinsessen Thu, February 14, 2008 20:24:53

PAPARAAAAAAAAAAAAAAZZIIIIIIIII!!!

Posted by sonny Thu, February 14, 2008 11:17:02

Prinsesse...Nåååååååååeh hvor sødt:) *fnis fnis* Så skulle jeg ha taget et billede....satans osse=)

Posted by Sydhavnsprinsessen Thu, February 14, 2008 11:10:51

Sonny.... Jeg var rød i hovedet flere tiiiiiimer efter! *fnis*

Posted by sonny Thu, February 14, 2008 10:14:48

prinsesse...aner det ikke...måske har jeg været lidt småfuld og havnet i en tilfældig have...Aner jo trods alt ikke hvilken en have der lige er din jo....

Og kunne aldrig finde på at gøre nar....(Og dog) Men kan da huske det var rart at se at selv en prinsesse kan blive forlegen....

Posted by Sydhavnsprinsessen Thu, February 14, 2008 09:15:14

Sonny... Gør du nar af min fynske accent??! *hmprf*

Er det dig, der engang har sovet under mit havebord??? *vælter af grin*

Posted by sonny Thu, February 14, 2008 08:51:00

Hallo...har jo fortalt at jeg skulle jo gøre brug af mit dengang ny-indkøbte militær camping udstyr, og hvor bedre end at prøve det i det tilkradtede sydhavnen??? Men det var en kort karriere, som jeg nu har lagt på hylden........("Hold kæft hvor er du åndssvag" sagt med voldsom Fynsk(?) accent) ;o)

Posted by Sydhavnsprinsessen Thu, February 14, 2008 08:41:11

Hr. Pals... HVOR meget kan den satellit se? *svede-ikon*

Posted by Sydhavnsprinsessen Wed, February 13, 2008 15:32:46

Frk. Santana... troede efterhånden at du var klar over, at man IKKE behøver at have noget intelligent at skulle af med for at skrive i kommentarboksen!!! Bare gi' den gas!smiley

Og så vil jeg godt lige til mit eget forsvar gøre klart, at jeg INTET har at gøre med, om man kan linke eller ej... nogengange kan man, andre gange kan man ikke... It's out of my hands! Desværre!! smiley

Posted by Frk. Santana Wed, February 13, 2008 15:27:29

Jeg har intet intelligent at sige :D Til gengæld har jeg lige set den sjoveste video på tuben :D Nu kan jeg jo ikke smide link her (strenge dame :P) Men søg på Sarah Silverman og vupti så er den der :D

Posted by Hof Snogen Wed, February 13, 2008 10:30:40

Øh... Vil det sige at du heller ikke er tilfreds med den satellit der hænger over paladset og holder øje med om der er optræk til royal revolution ??????